
Eten met een groep
Herberg jan groepsmenu’s
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij speciale keuzemenu’s! Dit doen wij om de kwaliteit en de snelheid van de keuken te blijven waarborgen. Uiteraard zijn de menu’s altijd nog naar wens aan te passen. Het is de bedoeling dat de gehele groep voor 1 menu kiest. De keuzes voor de gerechten kunnen op de avond zelf worden doorgegeven. U kunt eenvoudig een groepsreservering aanvragen via onderstaand formulier.
-
Voorgerecht
Zalm Tataki met jalepeñoschuim, zoetzure salade, nori flakes en focaccia toast.
OfPastrami Eendenborst met Cipolline aceto balsamico, knolselderij salade en dukkah.
OfTomaat Tartaar met balsamico, basilicumolie, olijvencrumble en focaccia toast.
Hoofdgerecht
Vis van de markt met bijpassende garnituren en saus
OfSteak van de week met bijpassende garnituren en saus
OfKipsaté met zoetzure komkommer, kroepoek, pindasaus en frietjes met mayonaise
OfVega Special met bijpassende garnituren en saus
Dessert
Dessert du Chef met een bolletje ijs
-
Reserveer voor een walking dinner in Herberg Jan!
Een gezellig dinerarrangement voor kleine of grotere groepen waarbij we 6 kleine, warme en koude dinergerechtjes serveren.
Zie onderstaand het menu. Deze is naar wens aan te passen!
Ook vegetarisch mogelijk!!
De Walking Dinner wordt gestart met:
Deelbrood | aioli | muhammara (+ 5,5)
Dagsoepje | luxe belegde crostini
***
Mini carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitten | rucola
***
Zalmtartaar | verse vis | seizoensgroenten
***
Vega special | vega special van Herberg Jan | seizoensgroenten
***
Steak van de week | jus | garnituur
***
Dessert du chef
Heerlijk extra
Ontvangst met glaasje Cava 5,75
Puntzakje friet | mayonaise 4
Nachos cheese | chilisaus 8
Wasabi cracker met tonijn sashimi 4,25 p.p.
-
VOORGERECHT
Carpaccio met basilicumpesto, truffelmayonaise en Grana Padano
Of
Soep van de Herberg wisselende soep van de dag
HOOFDGERECHT
Kipsaté met atjar, kroepoek, satésaus en friet met mayonaise
Of
Black Angus Burger met bacon, cheddar, BBQ saus en friet met mayonaise
Of
Salade geitenkaas met zoetzure groenten, pecannoten, balsamico en vijgenchutney
DESSERT
Dessert du chef met een bolletje ijs
-
Uiteraard zijn de menu’s altijd nog naar wens aan te passen. Geef dit door in onderstaand formulier en wij nemen contact op om een eigen menu samen te stellen.
Speciale dieetwensen?
Glutenvrij, vegetarisch, zoutarm of lactose vrij, laat het ons weten en onze keukenbrigade zal hier op smakelijke en creatieve manier op inspelen en met liefde iets heerlijks voor u maken!
Herberg Jan, vindt het belangrijk bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen. Daarom worden onze leveranciers met zorg uitgekozen en kiezen wij voor duurzame producten. Vee dat bij de boer een goed en gezond leven heeft gehad en vis dat duurzaam is gevangen. Wij werken uitsluitend met wisselende verse vis en serveren daarbij een bijpassend seizoens-garnituur.
groepsreservering
Liever telefonisch contact?
Vragen over onze groepsmenu’s en andere mogelijkheden om met een groep van méér dan 10 personen te komen?